maanantai 29. joulukuuta 2014

Suunnitelmia

No niin, nyt on joulukin jo vietetty. Joulun pyhät menivät todella nopeasti, mutta ainahan ne vapaat tuntuvat menevän. Saimme ennen joulua hankittua kauan suunnitelleet kodinkoneet keittiöömme. Kerroinkin näistä suunnitelmistamme jo häiden jälkeisessä postauksessa. "Uusi" keittiö tuli jouluksi, jippii! :)

Miehellä oli tuossa pari kuukautta sitten myös aikamoinen matkakuume ja hän selailikin matkoja netistä. Eräänä päivänä hän tarttui tuumasta toimeen ja sai minutkin ylipuhuttua tilaamaan matkan! Tammikuun lopussa suuntaamme siis Teneriffalle, wooohoo! En ole koskaan käynyt Kanarian saarilla ja lentomatka onkin se tuskaisin osio siitä. Ehkä kestän sen pitkin hampain. :P
Tuleepahan koettua sekin ihmeellisyys. :) Matkaa siis tässä odotellessa ja vuoden viimeisiä päiviä viettäessä. Niin se vaan tämäkin vuosi pyyhälsi vauhdilla loppuun.

Tämä vuosi on ollut kyllä vaihderikas ja varmasti myös hyvin muistettava. Matkalla ollut niin iloa kuin suruakin. Mutta sitähän se on, elämää. Päällimmäisenä tietenkin mieleen on jäänyt nuo omat häät ja se hetki, kun sain tuon ihanan miehen itselleni. ♥ Muistelemme päivää lämmöllä ja lievällä haikeudella, sillä se on nyt historiaa. Viisi kuukautta jo häistä vierähtänyt, huhhei.

Blogi on selkeästi hiljentymään päin, sillä ei näitä hääjuttuja enää ole kirjoitettavaksi. En myöskään usko, että lukijoita tai seuraajia on matkassa mukana montaakaan. Voisin melkeinpä sanoa, että ehkä tämä on nyt taputeltu päätökseen. Kiitän kaikkia mukana matkassa olleita, jotka ovat jaksaneet lueskella tätä liki kaksi vuotta. Tämä oli ehdottomasti hyvä tapa purkaa näitä hääasioita ja tällä tavalla jäsennellä tehtyjä ja tekemättömiä asioita. Ehkä jatkan blogeilua jollakin toisella tavalla/aiheella, tai sitten en, se jääköön nähtäväksi.

Nyt kuitenkin toivotan kaikille rauhallista loppuvuotta ja parempaa tulevaa vuotta 2015!! :)

1 kommentti:

  1. hyvää jatkoa ja kiitos blogistasi, sitä on ollut ilo seurata! :)

    VastaaPoista